Foutmelding

Deprecated function: Creation of dynamic property alpha_theme_container::$delta is deprecated in alpha_theme_container->__construct() (regel 25 van /home/public/sites/www.defruittuin.com/sites/all/themes/omega/alpha/includes/base.inc).

Groenbedrijf

Even voorstellen, mijn naam is Arlen van Liere, geboren op 20-03-1978 te Kapelle.

In 1999 mijn 4-jarige opleiding Kaderfunctionaris Groenvoorziening succesvol afgerond aan het Groen College Goes. In deze 4 jaar heb ik stages gelopen bij verscheidene hoveniersbedrijven en gemeente-instellingen. Tussentijds was ik ook werkzaam bij boomkwekerij De Fruittuin.

Direct na mijn opleiding ben ik in dienst getreden bij mijn laatste stageadres, een erkend hoveniersbedrijf. Hier heb ik zeer veel praktijkervaring opgedaan en heb na 3 jaar een volgende stap in mijn carrière gezet, mijn eigen hoveniersbedrijf.

Zodoende heb ik op 02-07-2002 Groenbedrijf De Fruittuin opgericht. De bedrijfsnaam is op 1 Januari 2007 aangepast in Boomkwekerij en Groenbedrijf De Fruittuin v.o.f.

Dit houdt in dat alle kwekerij en hovenierszaken vanaf 1 adres worden geregeld, voor u als consument dus meer duidelijkheid en scherpere tarieven.