Foutmelding

Deprecated function: Creation of dynamic property alpha_theme_container::$delta is deprecated in alpha_theme_container->__construct() (regel 25 van /home/public/sites/www.defruittuin.com/sites/all/themes/omega/alpha/includes/base.inc).

Oude fruitbomen

 • Voor bomen met uitstraling en karakter bent u bij ons aan het juiste adres. De appelbomen in ons assortiment hebben er al vaak tussen de 10 en 40 jaar opzitten en zijn met recht fruitbomen met historie te noemen. Oude appelbomen zijn verkrijgbaar als laagstam en halfstam fruitboom. Op onze kwekerij vindt u een groot aanbod aan bomen dat direct leverbaar is.

 • De appelboom 'Jonagold' is een must voor in de tuin. De zoetzure appels kunnen overal voor worden gebruikt. Het is een goede handappel, maar ook prima te gebruiken als moes- en dessertappel. De 'Jonagold' bloeit opvallend wit-rose in April en is zelfbestuivend, maar als er een andere variëteit in de nabijheid staat zal dit een merkbaar beter resultaat geven.

 • Als u een perenboom in uw tuin hebt, geniet u daar het hele jaar van. ‘s Winters valt de boom op door zijn karakteristieke vorm en knoestige takken. In het voorjaar wordt u getrakteerd op een uitbundige bloei. En in de nazomer plukt u heerlijke handperen. We hebben vooral vruchtperen van het ras Conference. Peren die altijd naar meer smaken!

 • Met onze oude perenbomen krijgt uw tuin direct een volgroeide uitstraling. Voor een solitaire blikvanger of complete boomgaard moet u bij De Fruittuin zijn! Oude perenbomen zijn een aanwinst voor iedere tuin. Een verweerde knoestige stam geeft een oude fruitboom karakter. Bovendien kunt u genieten van fruit uit eigen tuin! U kunt kiezen voor deze mooie handpeer, de Doyenne du Comice.

 • Oude perenbomen van ongeveer 15 jaar oud. Een mooie tussenmaat die nog met de hand te plaatsen is en toch al direct body geeft aan uw tuin.

  Ook met kluit leverbaar van half oktober tot eind april. Prijs op aanvraag.

 • Oude perenbomen van het ras Conference geteelt in leivorm. Deze leibomen hebben een hoogte van 250 cm en een breedte van 220 cm

  Draagt direct volop fruit en neem tweinig plaats in beslag. Ideaal voor langs de erfafscheiding of als blikvanger in de tuin

  Deze maat heeft 5 etages en is goed met hand te plaatsen.

 • Ons paradepaardje! Schitterende oude perenbomen van ongeveer 60 jaar oud.

  Het ras is de welbekende Doyenne du Comice, een heerlijke handpeer die begin oktober plukrijp is.

  U kunt deze op ons perceel zelf uitzoeken en dan wordt deze gerooid met een grote kluit.

  Uiteraard verzorgen wij ook de bezorging van deze bomen en eventueel ook de plaatsing.

   

 • Nieuw sonds oktober 2016

  Oude perenbomen van het ras Triumph de Vienne. Dit is een ras dit nog met enige regelmaat in de fruitteelt wordt toegepast.

  Een grote handpeer die midden zomer rijp is. Vol van smaak en rijk van sap.

  Verkrijgbaar in 2 maten met kluit. 

 • De bekende roodkoker. De stoofpeer Gieser Wildeman. de perensoort staat bekend om zijn trage groei en dus zal dit altijd een compacte boom blijven.

  Draagt veel vrucht waardoor dunnen soms nodig zal zijn. Wij leggen dit graag aan u uit.

  Veelal verkrijgbaar in pot, soms met kluit.

  Uiteraard is bezorging en plaatsing mogelijk.